Kelate.net

‘Bayar Dulu, Baru Bebas’

Kemaskini pada December 4, 2012 / Oleh Webmaster


ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!
Norshahrul Idlan Talaha

WALAUPUN impian untuk berpindah tercapai, Norshahrul Idlan Talaha atau Mat Yo belum boleh menarik nafas lega apabila perlu menjelaskan tuntutan baki kontrak seperti dikehendaki Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) sebelum benar-benar bebas daripada The Red Warriors.

Penasihat Kafa, Tan Sri Annuar Musa berkata, pihaknya akan mengemukakan afidavit tuntutan kepada Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) berhubung jumlah pampasan yang perlu dibayar Norshahrul berhubung perpindahannya ke Johor.

“Kita akan nyatakan surat kepada FAM berhubung gaji, hutang dan kontrak lain yang membabitkan Mat Yo. Bagaimanapun jumlah tuntutan itu belum diputuskan sehingga mesyuarat jawatankuasa FAM berlangsung.

“Kita juga sudah menerima surat permohonan menamatkan kontrak daripada Mat Yo dan kita akan cuba selesaikan isu ini dalam masa terdekat,” katanya di Majlis Memperkenalkan Pemain di Kafe TRW, di Kota Bharu, semalam.

Sebelum ini, segala kemelut yang melanda Norshahrul berhubung perpindahan pemain yang sinonim dengan panggilan Mat Yo akhirnya terjawab selepas Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ) mengesahkan pemain itu milik skuad Harimau Selatan pada saingan Liga Malaysia (Liga M) musim depan.

Komentar

PERINGATAN: Kelab Penyokong Siber Bola Sepak Kelantan Darul Naim [0358-12-KEL] (www.Kelate.Net) tidak bertanggungjawab terhadap semua komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun itu sendiri dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Semua komentar terikat dengan undang-undang kerajaan Malaysia dan segala risiko akibat komentar yang ditulis menjadi tanggungjawab sepenuhnya pemilik akaun itu sendiri. Sila baca polisi Penafian.

Sokongan Kami Zaman Berzaman