Kelate.net

Liga Super: Kelantan Waspada Jerat ATM

Kemaskini pada March 29, 2013 / Oleh Webmaster


ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!
Bojan Hodak

KOTA BHARU – Pengendali Kelantan Bojan Hodak (gambar) tetap waspada berdepan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) meskipun lawan mereka kehilangan beberapa pemain tonggak.

Hodak berkata, keupayaan ATM tidak boleh diambil mudah memandangkan pasukan berkenaan mempunyai ramai pemain berkaliber yang mampu menampung kekosongan tersebut.

“Tapi kebiasaan mana-mana pasukan yang hilang beberapa pemain tonggak pasti akan terjejas terutama dalam merangka percaturan. Bagaimanapun kita tidak boleh memandang rendah kemampuan mereka.

“Harus diingat mereka mempunyai pemain yang hebat seperti Marlon Alex James, Bruno Marteloto dan Hairuddin Omar. ATM merupakan sebuah pasukan terbaik dalam saingan Liga Malaysia. Mereka berada di tangga teratas dalam carta liga dan saya menjangkakan pertemuan ini cukup sengit.

“Apa pun kita beraksi cemerlang dalam lima perlawanan sebelum ini dan berjaya meraih kemenangan besar dalam kempen Piala AFC dan FA. Kejayaan tersebut sedikit sebanyak memberikan kelebihan buat kita pada pertemuan tersebut,” katanya kepada pemberita di sini, semalam.

Hodak memberitahu dia mahu menutup saingan pusingan pertama liga dengan cemerlang iaitu meraih tiga mata pada perlawanan tersebut.

Katanya, tiga mata itu amat penting buat Kelantan dalam usaha untuk memperbaiki kedudukan dalam carta liga seterusnya mempertahankan kejuaraan yang diraih musim lalu.

Komentar

PERINGATAN: Kelab Penyokong Siber Bola Sepak Kelantan Darul Naim [0358-12-KEL] (www.Kelate.Net) tidak bertanggungjawab terhadap semua komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun itu sendiri dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Semua komentar terikat dengan undang-undang kerajaan Malaysia dan segala risiko akibat komentar yang ditulis menjadi tanggungjawab sepenuhnya pemilik akaun itu sendiri. Sila baca polisi Penafian.

Sokongan Kami Zaman Berzaman